//Forever Lurvato
COUPLE GREETINGS FOR NEW YEAR
Friday, 30 December 2011 @ 07:19 | 0 Comment [s]








happy new year huhuhuhu

assalammualaikum, saya ingin mengucapkan selamat bahagia serta moga kekal abadi ber COUPLe bersama-sama,S.I ada selitkan lagu NADA CINTA YANG ROMANTIK kt tpy tuer sambil dengar sambil bace yer, ucapan ini dikhaskan kepada:



Hasif Naqiuddin DAN Maisarah

UCAPAN:
Jangan nakal-nakal tau! tpy aku suke sangat tgok korng manje2, sweet
gitu, walaupun korang baru je kenal tpi mesra je tpy tkpe aku seronok
tgok korang.



Shaiful Ashraf DAN Dyra Sazali

UCAPAN:
selamat anniversary pertama untuk korang berdua. sudah setahun korang bercOUPLE , hmm lame jugak tu, tapikan korang kene sabar lalui halangan dan dugaan. tapi alhamdullillah korang x penh gado.



fauzi fadzil DAN Bieha Iman

UcAPAN:
Fauzi dan bieha memang dah lama dah couple. S.I rase dah 2 atau 3 tahun lamenye. S.I terharu sangat sebab korang masing2 setia. Semoga lagi lame dari waktu sekarang walaupun korang berjauhan tapi tetap di hati.



Sufe Aiman DAN Che Nur Syibrah

UCAPAN:
hmm koranglah antara pasangan yang bahagia penah aku jumpa walaupun baru sahaja memulakan perjalanan, sperti pasangan FAUZI DAN BIEHA korang sekolah berjauhan tapi sentiasa di ingatan masing2.




Fadlee Leer DAN Juliana Fareesha

UCAPAN:
Korang pasangan yang secucuk sekali S.I pernah lihat , Ju boleh tahan kecantikannya, Fadlee memang handsome orangnya... hmm cume korang kena lebih saling memahami, tapi alhamdullillah korang x penah gado dan kekal selama 8 bulan.


Nick Artz DAN Nursyafiqah Mohamad

UCAPAN:
haha , pasangan cute, saling memahami, tpi jangan ada perasaan cemburu tau... x mou2...

Che Emmir DAN Nashihin Saharuddin

UCAPAN:
korang baru kenal right? tapi takpe dalam waktu yang ada cubelah kenal dengan lebih rapat dan memahami perasaan masing2... slalu jumpe tau...huhuhu


Semua pasangan tadi S.I doakan kekal .. huhuuhu
S.I nie asek sebok psl org punye jer... S.I x cite ke psl S.I punye???
MASEH MENCARI......
apapon LOVE DEMI LOVATO
WASSALAM...


Older Post | Newer Post

. Welcome, that just I want to say. Everything about Me, and My idol Demi Lovato *FUllstop. I'm just love My Family. But, I also prefer to love Nana Hyuna, Hanis, Eyza , Arief, Fauzi, Firzanah and who's my close friend.

Instagram



DiaryAboutSite