//Forever Lurvato
Kerani Sekolah Yang Membawa Berita Sedih
Saturday, 26 May 2012 @ 02:37 | 0 Comment [s]

Assalammualaikum, wahhh! Dah 2 hingga 3 bulan S.I x sentuh blog ni. Yang pasal gambar kat atas tu sebagai sampingan ^^ Hmm, rindu juga lah nak menulis kat BLOG nie. Well, maklumlah lagi berapa hari saje nak PMR. Ni lah ceritanya kenapa S.I dah lama x sentuh blog ni..... Mesti korang pelik asallah tajuk entri kali ni 'Kerani Yang Membawa Berita Sedih', right? Pada suatu hari di sekolah, sewaktu lepas rehat iaitu waktu Sains. Ketika kami sekelas belajar bab 4 tentang Plant Reproduction, Ustazah kitorang suruh cari bunga yang seperti Bunga Raya. Then, baru je sejejak kaki nak keluar dari pintu makmal sains, tetiba kerani sekolah S.I panggil Muhammad S***** I**** Bin M*** Z******, mane? S.I jawablah "Ya, saya?" "Awak pergi kemas barang sekolah awak kt kelas." Kerani tu menyuruh. Saya jawab "Kenapa?". "Moyang lelaki awk sakit tenat di Hospital Sultan Ismail". And that time i'm feels like "WHATTTTT???" Terus bergegas ke Hospital Sultan Ismail. Kali kedua pulak ialah pada Kelas kedua iaitu waktu 'Geografi'. Time tgh bincangII ttg Kerja Kursus Geografi. Dalam pukul 8:15 tetiba kerani sekolah dtg lgi diiringi oleh Ustazah Suriyani... At that time, My Heart is beating so so so fast... Then, pabila mulut kerani sekolah tu mula sebut sesuatu, dalam hati dah rasa x sedap hati. Hmm, rasa x sdp hati tu mmg jdi reaall. Kerani suruh S.I suruh kemas barang lagi dri kelas. Before that, S.I tnya KENAPA? Dia jwb " Moyang permpuan awak meninggal"..... T.T...... Dah x terkata ap dah. So, Sampai skrg S.I rasa takut sgt klau ad kerani tu lalu dpn kelas or jumpa dia. Takut sgt Kalau ad berita sedih keluar dri mulot dia... Hihihihi... Peace Yaww!


Older Post | Newer Post

. Welcome, that just I want to say. Everything about Me, and My idol Demi Lovato *FUllstop. I'm just love My Family. But, I also prefer to love Nana Hyuna, Hanis, Eyza , Arief, Fauzi, Firzanah and who's my close friend.

Instagram



DiaryAboutSite