//Forever Lurvato
A's New Phone
Sunday, 29 July 2012 @ 06:52 | 0 Comment [s]

Salam Ramdahn. Woooshhhh ! Best giler tdi Hang lepas penat balikk dri tuition omega trus jhea Si Abang kite Si Aziqal panggil datang rumah dia. Then, leparks leparks. Leparks punye leparks, tetiba jee Aziqal dapat call dri mak S.I dri homephone Aziqal. That time was so shockedd jugakk lah. Rupanyaa, Phone Sony Xperia Play yang Aziqal order sampai, tapi yang pelikkk yang tersangat, How can sampai kt rumah S.I ? Hmm, patutlah Aziqal bagi alamat rumah S.I, well kamikan kembar *Wink Wink*. Haha. Trus kitorang amek kunci, tunggang motor Lagenda bewarna merah dan trus pecuttt (Aziqal suroh pecut) sampai rumahh, phone tu and siapp kotakk dah ada. Wahhh ! Aziqal yang punya tapi S.I yang berlebih and over Excited pulakk. Well, jarang tgok phone bru depan mata. Kikikiki. Before nak godeh godeh perisian, pergi bazaarr jap. All of sudden, jumpe Nurul Ahtikahh, kawan si Irdina. Wahh, dia comel lahh. Hehe. After that, macam biasa pergi tempat biase taman sebelah rumah Irdina, bru boleh godeh II phone ue. JAP ! Mana phone Aziqal yang lama ? Hmm,Haha. Fauzi lahh yang beli nan Aziqal. Hahaha. Suprised right ? Magic. Twinksss.


Older Post | Newer Post

. Welcome, that just I want to say. Everything about Me, and My idol Demi Lovato *FUllstop. I'm just love My Family. But, I also prefer to love Nana Hyuna, Hanis, Eyza , Arief, Fauzi, Firzanah and who's my close friend.

Instagram



DiaryAboutSite