//Forever Lurvato
Love You Like A Love Song [ CNS ]
Monday, 30 July 2012 @ 11:20 | 0 Comment [s]

Salam Ramadhan. Ola. Selena Gomez ? Siapa tak kenal, si Awekss Bieber tu. Siapa pulak yang kt tepi tu? Tapikan muka diorang seiraslah ? Mcm mana ad yang bertudung ada yang tidak ? Mesti banyak persoalan yang bermain di minda anda kan bila sekilas pandang gambar ni? Hermm, sebenarnya permpuan yang bertudung tu ialah Che Nur Syibrah Ezainuddin binti Che Sanuddin, A.K.A Swee Lin. Kalau tanya budak Pasir Gudang, siapa jhea yang tak kenal Si Karib S.I ni, Che Nur Syibrah. S.I biasa panggil dengan panggilan biasa 'Syibrah, tapi klau Irdina panggil 'Awokk Syibaaa'. Syibrah berketurunan dari darah Negeri Terengganu. 14 tahun dan mempunyai 3 adik-beradik. Untuk pengetahuan umum, adik-beradik are also my bestfriend too, Emmir and Syabil. Kalau nak kawan nan dia or be something close to Her, BEWARE ! Mesti jaga hati dia ! Jangan sakitkan hati dia sesuka hati. Jangan mempermainkan dia, even sikit. Dia ni jenis orang yang lembut hatinya, so kita kena jaga dia seperti mengurai kapas. Dia ni suka kepada kelembutan serta kesopanan. Tapi hati-hati dia ni bukannya sombong bahkan lebih permah yang di sangka, cuma dia akan cepat berasa malu kepada orang yang dia tak kenal. Yang paling penting, dia suka jaga hati dan perasaan orng lain. Dia ada kawan sehidup semati yang sayang kan dia, Irdina Farzana binti Ahmad Shazli. Btw, Sorry Syibrah nama awak telah tersebar di sekolah saya disebabkan saya sendiri di Sekolah Menengah Agama Parit Raja, Batu Pahat. Tu lah jadi orang yang lawa sangat. Hahaha. *Ketwa jahat. And last but not least, Thanks because forgive me in every mistakes that I did. Betul kata kau "Kita akan tetap kawan karib walaupun gaduh macam mana pun, dan kawan until Jannah."
Irdina dan Syahir ♥ Che Nur Syibrah :: Friend Until Heaven


Older Post | Newer Post

. Welcome, that just I want to say. Everything about Me, and My idol Demi Lovato *FUllstop. I'm just love My Family. But, I also prefer to love Nana Hyuna, Hanis, Eyza , Arief, Fauzi, Firzanah and who's my close friend.

Instagram



DiaryAboutSite