//Forever Lurvato
MAAF YANG IKHLAS DIPINTA
Sunday, 29 July 2012 @ 04:48 | 0 Comment [s]

Assalammualaikum, S.I nak mintak maaf ats segalanya, ini yang memang sebenar dan ikhlas. InsyaAllah S.I akan cuba tidak akan mengulanginyaaa. Persaan cemburu ini normal sebagai manusia yang x perfect, betul kata Aziqal 'Nobody's Perfect'. Even ini bukanlah dri hasutan syaitan pada bulan ramadhan, malah benda ini ialah dri nafsu yang menghasut kita untuk timbul perasaan yang memang saja nak membinasakan diri sendiri. S.I nak minta maaf kepada Aziqal, Irdina dan Syibrah, sebab Syahir banyak sangat sangat sangat sakitkan hati korang, S.I tahu yang S.I ni memang tersngt jahat dan kejam. Even, korang x thu yang S.I ade persaan yang terpendam, tapi S.I sendiri x pernah nak crite. S.I tahu bila korang baca status or blog post nie, mesti korang sedih and rase kesall, tapi x pernah pun tunjuk langsung kat S.I dpn dpn or kt mnelahh kite berhubung. AZIQAL dan IRDINA, memang tersangatlahh secucuk, S.I jhea x persn, sbb S.I ni prsn yg korng nie mcm sketkn hati S.I , padahal siket pon tak. Harap korang boleh kekal sejauh mne yang boleh, atas izin Allah disertakan kejauhan dri maksiat. Amin.
Irdina Farzana (Princess) ♥ Aziqal Badrul Hisham (Prince)


Older Post | Newer Post

. Welcome, that just I want to say. Everything about Me, and My idol Demi Lovato *FUllstop. I'm just love My Family. But, I also prefer to love Nana Hyuna, Hanis, Eyza , Arief, Fauzi, Firzanah and who's my close friend.

Instagram



DiaryAboutSite