//Forever Lurvato
Pendam rasa yang Pilu
Saturday, 28 July 2012 @ 10:50 | 0 Comment [s]

Assalammualaikum. Salam Ramadhan. Dah lama S.I tak post something. S.I memang tengah sedih sangat. S.I ada 2 orang kawan baik, mula-mula dua-dua kawan baik S.I memang tak kenal pon antra satu sama lain. Then, apabila ditemukan, si kawan S.I yang lelaki ni terasa 'cair' lahh nan kawan S.I yang permpuan ni. Beberapa minggu kemudian mereka mula sangat rapat. Si kawan S.I yang permpuan ade brithu yang si kawan S.I yang lelaki ni ada cakap yang dia suke Si kwan S.I yang permpuan. Then, apabila diorang dah mulakan perhubungan yang biasa semua dengar iaitu 'Couple', S.I memang dah x thu nak kata apa, then just let it go. Apabila itu terjadi, jadi diorang berdua mulalah siang malam bergayut, x tido, sanggup buat apa sahaja. Apabila jhea si kawan S.I yang lelaki ni sentiasa cerita tentang diri dia dan Si Dia, S.I akan dengar dengan taat tanpa menunjukkan rasa marah atau geram, yalah tkkn nak saketkan hati kawan pulakk. Tapi dalam hati makin perit perit dan perit. Hmm, cuma perlu igt kt Allah jhea. SubhanAllah.Then, baru baru ni si kawan S.I yang lelaki ni ingin bertukar phone ke phone yang bru slps tukr handphone yg bru selama 3 bulan, x fhm? Ntah berbelit nak crite. Tpi kali nie dia tukr handphone tu atas citarasa si kawan S.I yang permpuan tu. Tapi seriouslylah, kalau diorng terbaca entri ni harap diorng x terasa sgt. Tapi haraplahh diorng kekal, dan trus saketkan hati yang luka ini.


Older Post | Newer Post

. Welcome, that just I want to say. Everything about Me, and My idol Demi Lovato *FUllstop. I'm just love My Family. But, I also prefer to love Nana Hyuna, Hanis, Eyza , Arief, Fauzi, Firzanah and who's my close friend.

Instagram



DiaryAboutSite